Värdering av bostad i Strängnäs

Boka kostnadsfri värdering i Strängnäs

Vi erbjuder dig som är intresserad av att sälja din bostad en kostnadsfri värdering som görs av en av våra duktiga mäklare. För att mäklaren skall kunna göra en så korrekt uppskattning som möjligt är det bra om du tagit reda på lite kring huset såsom när senaste stambytet gjordes och vad det finns för utrymmen i anslutning. Finns där till exempel garage eller övernattningslägenheter kan det vara värdefull information vid en värdering.

Lämna dina uppgifter i formuläret nedan så återkommer vi inom kort!
Jag godkänner integritetspolicy.

(Lämna tom)

Våra bostadsvärderingar är gratis och innebär inga förbindelser eller förpliktelser. Du behöver alltså inte sälja eller anlita oss som mäklare för att vi har värderat din bostad. Skulle det vara så att du vill gå vidare med en försäljning och vill anlita oss är vi självklart tacksamma och hedrade av förtroendet. Vi garanterar att göra vårt bästa för att du ska bli nöjd med bostadsaffären.


Läget - det finns något för alla

Alla mäklare är nog överens om att läget är väldigt viktigt, om inte det viktigaste, när det kommer till bostäder. Du kan göra om mycket i själva bostaden men att flytta den till ett annat läge görs inte i första taget.

Vad anses då som bra läge? Det är såklart olika från person till person vad man uppskattar att vara nära men de flesta kan komma överens om att närheten till vatten, som sjöar eller hav, är värdefullt. Många gillar att vara nära naturen, park och skog. Närheten till skolor och bra kollektivtrafikförbindelser är också något som brukar uppskattas. Något som vi lärt oss är att det till varje bostad finns en köpare!

Öka värdet på din bostad

Om du är intresserad av att sälja kan vi ge dig lite tips på vad du kan göra själv för att öka värdet på din bostad. Många gånger kan lite ny färg på väggarna göra mycket. Vi arbetar med rutinerade homestylister och fotografer som kan fixa till din bostad inför fotografering och visning. De vet hur man lyfter fram detaljer och fångar känslan av bostaden på bild. En bra presentation av din bostad gör nästan alltid att slutpriset på bostaden blir högre.

Boka kostnadsfri rådgivning och värdering idag!