Om oss

Fastighetsförmedling med fokus på Strängnäs

Våra mäklare är experter på Strängnäs med omnejd och vet vart skolorna ligger och bussarna går. Den typen av kunskap är väldigt värdefull när det kommer till att sälja eller köpa bostad. Om du berättar för oss vad du söker så kan vi berätta för dig vart du kan hitta det. Vi kan ge dig en större bild av hur det är att bo i någon av de olika delarna av Strängnäs. Kanske är du ute efter något centralt med närhet till resturanger och kulturliv? Eller är det snarare naturen som lockar med fiske och bärplockning? Vi hjälper dig så att du hittar rätt!

En mänsklig fastighetsförmedling

En bostadsaffär föregås ofta av en förändring i livet. Det kan vara att man skall flytta ihop eller isär, att barnen flugit ut eller att man väntar tillskott. Kanske behöver man helt plötsligt en hiss för att klara det vardagliga eller så handlar det om att man måste komma närmare naturen för att må bra. Vad det än kan vara så lovar vi att bistå er på bästa sätt. Vi förstår att det kan vara mycket känslor i omlopp och att det kan kännas rörigt men ni kan lita på oss och att vi kommer guidea er hela vägen hem.

Erfarenhet och kunskap om bostadsaffärer

När ni anlitar oss så kan ni känna er trygga med att vi har stor kunskap och god erfarenhet av fastighetsförmedling. Vi träffar människor varje dag som är mitt uppe i prosessen med att köpa eller sälja. Vissa skall köpa sitt första boende, andra kanske skall sälja en bostad som en avliden släkting lämnat efter sig. Vi möter människor i livets alla skeenden och är vana att hantera de frågor som kan komma upp. Om du undrar över något eller har några frågor så finns vi här för dig. Kontakta oss idag!

Boka ett första möte med oss!