Din mäklare i Mariefred

Vi hjälper dig med din bostadsaffär!

Välkommen till din lokala mäklare i Mariefred. Vi har varje dag kontakt med personer som är intresserad av att sälja eller köpa bostad.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig! Boka en fri värdering eller prata med någon av våra kunniga mäklare om hur de kan hjälpa just dig!

Vi kan erbjuda en komplett mäklartjänst

Anledningen till att de vänder sig till oss är att vi kan erbjuda en helhet som få andra mäklare kan matcha. Vid sidan av fastighetsförmedlingen hjälper vi även till med alla de där sakerna som kan ta så mycket tid för en privatpersoner – försäkringar, lånelöften, bolån med mera. Dessa tjänster är något som både köpare och säljare vinner på i långa loppet.

Vi tillhör Länsförsäkringar som ägs av kunderna och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet, något som du kommer att märka om du anlitar oss när det är dags att köpa eller sälja en bostad.

Vill du sälja, köpa eller kanske bara värdera din bostad i Mariefred så är vi mäklaren för dig. Bostadsrätt, villa, småhus, tomt eller fritidshus – oavsett bostadsform så kan vi hjälpa dig att få till en lyckad affär. Om du är ny i trakten så kan vi tipsa dig om vad som finns i närområdet, som vi kan utan och innan.

Mäklare Mariefred – gratis värdering av din bostad

Funderar du på att sälja din bostad? Du är givetvis självklart välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar. VI kommer hem till dig för ett första möte där vi ger dig råd och tips och utför en kostnadsfri värdering av din bostad. Värderingen är inte bindande – känns det inte rätt så behöver du inte anlita oss.

Våra erfarna och servicemedvetna mäklare informerar även om hur vi kan hjälpa dig genom din bostadsaffär. Vi har ett brett kontaktnät som även inkluderar fotografer, inredare och stylister som verkligen kan sina jobb. Med hjälp av dessa proffs kan vi se till att din bostad blir attraktiv för potentiella intressenter. Vi hjälper dig att få en övergripande bild över situationen och kan anpassa våra åtgärder efter de speciella förutsättningarna som gäller. Vi är med dig hela vägen från värdering, marknadsföring, visning, budgivning, kontraktsskrivning och tillträde. Med hjälp av våra mäklare i Mariefred så kommer din bostadsaffär att flyta på som du önskar.

Njut av vackra Mariefred

Mariefred är en fantastisk plats där allt fler väljer att slå ner sina bopålar. Staden är en idyll som är präglad av historiens vingslag. Här kan du strosa i små gränder med charmiga 1700- och 1800-talshus. Gott om sevärdheter finns också i trakten, med Gripsholms slott som den absoluta kronjuvelen.

Önskar du köpa eller sälja bostad i Mariefred? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig till en lyckad affär och ett steg mot ditt nya liv.

Boka ett första möte med oss!