Hjälp att sälja din bostad i Strängnäs

Värdering - det första steget när du ska sälja

Det första som händer när du bestämt dig för att sälja är att vi kommer hem till dig och har ett första möte med en kostnadsfri värdering av din bostad och rådgivning. Det kan kännas som ett stort steg att sälja sin bostad men vi hjälper och guidar dig genom hela försäljningsprocessen så du kan känna dig lugn.

Vid en värdering tittar vi på bostadens skick, alltså hur den ser ut. För oss är det bra att veta när lägenheten senast renoverades eller om det skett något stambyte. Vidare så tar vi läget i beaktning, alltså vart någonstans den ligger. De flesta uppskattar sådant som att det är nära till naturen, till vatten eller att bostaden ligger centralt i staden. Det är också viktigt för oss att veta om det finns sådant som garage, vindsförråd eller andra utrymmen som tillhör bostaden.

När vi värderat bostaden och satt ett utropspris så går vi vidare med att jobba fram en fin bostadsannons.


Homestyling och fotografering av bostaden

För att ge försäljningen så goda chanser som möjligt att bli framgångsrik så rekommenderar vi homestyling. De stylister och inredare som vi jobbar med är väldigt rutinerade och vet hur man gör för att öppna upp en bostad och göra den inbjudande för de flesta människor. När de är klara brukar vi anlita en erfaren fotograf som tar bilderna till bostadsannonsen.

Fotografen har en förmåga att fånga känslan och ljuset som finns i lägenheten eller huset. Hen tar också närbilder på detaljer som kan komma att uppskattas av potentiella köpare och bostadsspekulanter såsom snygga beslag eller fönsterbänkar i natursten.

Visning av bostad i Strängnäs

Att ha visning tycker vi som mäklare är jättekul och spännande. Då kommer alla de som är intresserade av bostaden och tittar i skåp och frågar oss om saker som var det närmaste gymmet ligger. Det är bra om stylingen från fotograferingen kan vara ungefär samma och om det är snyggt och städat i bostaden när man har visning. Du som säljer behöver inte vara med vid visningen om du inte vill.

Diskret försäljning

Om du vill kan vi ordna en diskret försäljning. Det innebär att vi inte lägger upp bostadsannonser och visar att bostaden är till försäljning offentligt. För att nå köpare använder vi vårt stora kontaktnät och hör av oss till spekulanter som uttryckt intresse för liknande bostäder. En diskret försäljning kan vara precis lika framgångsrik som en öppen bostadsförsäljning, det krävs bara ett annat tankesätt och taktik

Vi hjälper dig sälja din bostad!